Kolumne Praznični predlozi 2011 - Tamno i tajnovito

Praznični predlozi 2011 - Tamno i tajnovito

12/01/11 16:25:04

od: Sandra Raičević Petrović

Ako ste ljubitelj tamnih bočica i planirate da za nastupajuće praznike odaberete neku od najnovijih na tržištu pogledajte naše predloge. Nakon prefinjenih i elegantnih setova i kompleta veselih minijatura na redu su one - tamne i tajnovite.

Možda u sebi i ne kriju ni tamne a ni preterano tajnovite kompozicije, one su svakako specifične i veoma privlačne, pa ih je vredno i istaći među prazničnim predlozima. Najnovije izdanje koje obeležava 40 godina od lansiranja chypre-cvetnog mirisa Clinique Aromatics Elixir Perfumer's Reserve dostupno je u tamnoj bočici u količini od 25ml inspirisano kultnim klasikom. Ovo izdanje je slavljeničko i limitirano, dostupno je po ceni od $75.

Pored mirisa u prekrasnoj bočici predstavljen je i solid parfem Clinique Aromatics Elixir Solid Perfume Necklace dostupan u količini od 1,4 grama. Kutijica u boji zlata nosi u sebi kruti miris istih mirisnih nota kao i slavljeničko izdanje, a gornji deo poklopca je dizajniran u istom stilu kao i slavljenička bočica. Cena: $65.

Crna bočica za torbicu predstavljena je kao deo asortimana prvog mirisa Dite Von Teese, lansiranog ove godine. Prekrasno pakovanje nosi u sebi 20ml parfemske vode komponovane od nota bergamota, bibera, božura, jasmina, ruže, tiare, mošusa, tamjana, pačulija, sandalovine i drveta guaiac. Pored mirisa u malenoj bočici moguće je odabrati i praznični set koji u sebi sadrži bočicu za torbicu od 20ml EDP i gel za tuširanje od 200ml.

Jewel Charms kolekciji kuće Bvlgari priključuje se još jedan miris koji biti dostupan u specijalnoj ambalaži inspirisanoj draguljima. Novi miris kolekcije predstavljen 2011. godine Mon Jasmin Noir dostupan je u staklenoj bočici zagasito sivog stakla, sa vratom i čepom boje zlata. Crna tračica koja je vezana oko vrata bočice nagoveštava suptilnu izvedbu "crnog jasmina" reinterpretiranog notama citrusa, đurđevka, jasmina sambac, slatkiša (nougatine), kedra, pačulija i mošusa. Elegantna i glamurozna, nova bočica u obliku dragulja dostupna je pre nastupajućih praznika.

Mračna i magnetski privlačna je i nova Lolitina edicija koja upravo svojim tamnim i neprozirnim telom bočice ukrašenim gravurama i crnim listićima bršljena povezanih zlatastim žičicama mami na isprobavanje. Njena kompozicija obećava somotne i bogate nijanse ispunjene začinskim slastima sladića umiksanog sa cvetovima elegantnog i čistog jasmina i puderastog irisa, obojena i ugrejana toplim smolama mira i benzoina. Za potpun ugođaj komocije zadužena je meka i suptilna vanila kao topli ogrtač. Bočica Lolita Lempicka Midnight Couture Black je dostupna u količini od 100ml EDP kao limitirano izdanje.

 


Autor: Sandra Raičević Petrović
(sandrina_bambina)

Izvršna urednica Punmiris-a

 

 

 


 

 Prethodna Kolumne Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: