Niche parfimerija Ormonde Jayne Rose Gold

Ormonde Jayne Rose Gold

05/03/16 01:23:31

od: Sandra Raicevic Petrovic

U maju 2016. godine Ormonde Jayne kuća iz Londona predstavlja novi miris sa intenzivnom notom ruže koja je baš kao i ružičasto zlato transformisana od običnog do izuzetnog. Nova ruža Rose Gold je punokrvna, zanosna i raskošna, više barokna nego tradicionalno orijentalna!

Snaga Rose Gold kompozicije leži u savezu absoluta Taif ruže, absoluta karanfila i absoluta ambrete, uokvirene karakternim drvenim savezom ouda i sandalovine. Kompozicija se otvara sicilijanskom limetom, cvetovima narandže, bergamotom i muškatnom žalfijom ostavljajući prostora absolutu Taif ruže da dominira u srcu ujedinjen sa absolutom karanfila, cvetovima jasmina, orhideje i lotosa. Osnova ističe orijentalno-drveni karakter akordima ouda, sandalovine, labdanuma, ambrete i ružičastog bibera.

ORMONDE JAYNE ROSE GOLD
edition 2016

sicilijanska limeta, cvetovi narandže, bergamot, muškatna žalfija
absolut Taif ruže, absolut karanfila, jasmin, orhideja, lotos
oud drvo, sandalovo drvo, absolut ambrete, labdanum, ružičasti biber

Ormonde Jayne Rose Gold dostupan je u bočici od 120ml Pure Parfum po ceni od 345 funti. Luksuzno izdanje Rose Gold predstavljeno je u Harrods-u. Fotograf reklamne kampanje na kojoj je bočica obavijena trnjem i brojnim cvetovima ruža u boji ružičastog zlata je Xavier Young, dok je umetnički direktor Linda Pilkington, vlasnica i osnivač Ormonde Jayne London.

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: