Niche parfimerija 4160 Tuesdays Mother Nature's Naughty Daughters

4160 Tuesdays Mother Nature's Naughty Daughters

07/21/16 11:52:04

od: Sandra Raicevic Petrovic

Najnoviji miris 4160 Tuesdays lansiran je u julu 2016. godine kao specifični chypre sa ukusnim pralinama, ružom, brnistrom i borovnicama polegnutim na "krevetu" od kedra - najavljuju nam iz 4160 Tuesdays. Parfimerka Sarah McCartney komponovala je klasičnu kompoziciju kombinujući prirodne sirovine i moderne sintetičke materijale. Ovo je parfem koji slavi saradnju nauke i prirode.

Parfem je nazvan Mother Nature's Naughty Daughters po prirodnim sirovinama: ruži, kedru, opoponaksu i brnistri, koje parfimeri mogu da koriste samo u malim količinama. Ne zbog troškova i cene sirovina već zbog toga su prirodne sirovine nepredvidive na koži za razliku od modernih sintetičkih sirovina - objašnjavaju iz brenda. Tehnički, miris sadrži prirodni miris kruške i jagode izrađen od drugih biljnih materijala. Prirodni lešnik dobija se kritičnom CO2 estrahcijom. Čak i bogati miris crne ribizle koji ćemo namirisati u kompoziciji Mother Nature's Naughty Daughters je iluzija kreirana kombinovanjem druge vrste voća.

U otvaranju kompozicije navedene su note crne ribizle, kruške i slada. Srce uvodi blend pralina, brnistre, ruže i jagode dok je osnova komponovana od ambergrisa, kedra, kedrove mahovine i opoponaksa.

4160 TUESDAYS
MOTHER NATURE'S NAUGHTY DAUGHTERS


perfumer Sarah McCartney
edition 2016

voćni chypre

crna ribizla, kruška, slad
praline, ruža, brnistra, jagode
ambergris, kedar, kedrova mahovina, opoponaks

Miris MOTHER NATURE'S NAUGHTY DAUGHTERS dostupan je u količini od 9ml po ceni od £25; 30ml po ceni od £60; 50ml po ceni  od £80, 100ml po ceni od £120. Iz 4160 Tuesdays nas obaveštavaju da će parfem biti u prodaji od sledećeg četvrtka (28.07.2016. godine).

 

4160 Tuesdays press release

 

 

   

 

 

Autor: Sandra Raičević Petrović
(
sandrina_bambina)


   Izvršna urednica Punmiris.com

 

[email protected]

 Prethodna Niche parfimerija Naredna


Advertisement

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: