Dizajneri » N-Q » orijentalni drveni « Grupe

Marron Chic Nez a Nez za žene i muškarce

Marron Chic Nez a Nez za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 6
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 4 Imala/o: 1 Želim: 1

Slike
Marron Chic Nez a Nez za žene i muškarce Slike

The iris grows from a cocoa soil. The flower has a word to say.
The chocolate emperor accompanies her as a shadow.
He is her Pigmalion. Delicacy woos strength. A mixture of powders, a flower on the tip of a cannon. It is a white flag on the shoulders of a prestigious army.
The actors of this perfume admire one another. Iris moves freely and her roots enjoy the fresh soil.
No need to force the harmony, the wisdom is exquisite. Parfem je kreirao Karine Chevallier.

Mirisna piramida

Gornje Note
Kumquat cvijet narandže Citrusi

Srednje Note
Iris Karo-Karounde Ljubičica

Baza Note
Benzoin Labdanum vetiver Kakao

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 1
 
umjeren 1
 
radijalan 1
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Marron Chic by Nez a Nez.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Skin on Skin
1 ne da
Dior Homme Intense
1 ne da
Dior Homme Intense
1 ne da

Marron Chic Komentari na Parfeme

you_and_me
you_and_me

ma sjajan je ovaj marron chic, miriše upravo na jesen, na žuto, smeđe i crveno. ušuškava toplim drvećem, praškastim kakaom i puderastim irisom.
slatkoća je minimalna, ali je ima, i evo na meni miriše lijepo i ženstveno, a isto tako mislim da bi na muškarcu bio sasvim dovoljno muževan.
nije za mene, ali sviđa mi se!

Nov
12
2013
+714Hz
+714Hz

Sremska ide nizbrdo, ako idete kuci preko bare, ili uzbrdo ukoliko ste se uputili u grad nekim poslom. Kesten pire mi je uvek bio njam, a i skola mi je srecom tada bila posao. Ali tu su negde imali i najbolji u ponudi. Ovaj Nez a Nez me je lansirao u tom pravcu. Fascinantna kombinacija gorko-suvog kakaa (onog iz 1834 ili Ore) i irisa, ne bas Les Exclusives ali vrlo kvalitetnog, koji rezultuje u pravcu gourmandes, podvrsta zeMski. Talijani imaju liquer od lesnika zvan Frangelico, i uz rocks i lime juice on je u nasoj kuci omiljena letnja zabava. Nevezano za pricu, zimi vozimo isti taj Frangelico u pola pola varijanti sa Chambord i ledom. Zovu ga Peanut Butter Jelly, TX recipe, gde lesnik izigrava peanut butter, a maline jelly. Preporucujem do koske. Elem, nazad na Nez a Nez. Damama koje vole belu cokoladu u Elizabeth Arden 5th Avenue Nights, Marron Chic bi dosao kao upgrade iz ekonomske u business klasu. Njam.

[by +714Hz]

Oct
11
2013

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Marron Chic by Nez a Nez 4.20 out of 5 based on 6 ratings and 2 user reviews

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Nez a Nez Marron Chic parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Nez a Nez Marron Chic, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Marron Chic od Nez a Nez kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Marron Chic od Nez a Nez predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Coupon Code Fragrantica
Kome se svidja ovo takođe voli
Chanel Les Exclusifs de Chanel Coromandel Serge Lutens Miel De Bois Etat Libre d`Orange Putain des Palaces Montale Sweet Oriental Dream Serge Lutens Un Bois Vanille Tom Ford Tobacco Vanille Keiko Mecheri Loukhoum Parfum du Soir Etat Libre d`Orange Rossy de Palma Eau de Protection Histoires de Parfums 1740 Marquis de Sade Montale Attar Chanel Les Exclusifs de Chanel Sycomore Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge Parfum d`Empire Cuir Ottoman James Heeley Hippie Rose Xerjoff Dhajala Nez a Nez Rosier Ardent Tauer Perfumes 06 Incense Rose Serge Lutens Tubereuse Criminelle Montale Aoud Queen Rose Montale Aoud Shiny

Popularni dizajneri i parfemi: