Dizajneri » I-K » cvjetni « Grupe

2000 en Patou Jean Patou za žene

2000 en Patou Jean Patou za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 1

2000 en Patou od Jean Patou je cvjetni miris za žene. 2000 en Patou je predstavljen 2000. Parfem je kreirao Jean-Michel Duriez.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about 2000 en Patou by Jean Patou.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

2000 en Patou Komentari na Parfeme

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Jean Patou 2000 en Patou parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Jean Patou 2000 en Patou, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite 2000 en Patou od Jean Patou kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema 2000 en Patou od Jean Patou predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni
Gianfranco Ferre Ferre Eau de Parfum Christian Dior I Love Dior Givenchy Givenchy Harvest 2007 Very Irresistible Damascena Rose Oilily Flowers Caron Muguet du Bonheur E. Coudray Jacinthe Et Rose Coty L`Origan biehl parfumkunstwerke eo03 Strange Invisible Perfumes Epic Gardenia April Aromatics Roselust Romane Ever Classic Jeanne Arthes Arthes Essential Rose Damascus

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: