Dizajneri » F-H » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce

Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 1
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
zelene note
mošusne note
žuto cveće
drvene note
fresh
aromatic
Slike
Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike Bosque Humiecki & Graef za žene i muškarce Slike

Kolekciji mirisa niche kuće Humiecki & Graef priključen je još jedan miris nazvan Bosque. Unisex izdanje prdstavljeno je 2010. godine inspirisano intimnim osećanjem bitisanja u trenutku vremena, podsećajući da je svakom od nas potrebno da neko vreme budemo sami sa svojim mislima i osećanjima, daleko od buke gradskih gužvi.

Sveža kompozicija kreirana je sa namerom da unese savršeni balans i čistoću. Senzualno iskustvo obećavaju note absoluta narcisa, grejpa, jagorčevine i šafrana u neobičnoj kombinaciji sa Buffalo travom, mošusom i vetiverom. Miris je dostupan u bočici od 100ml edt.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Mirisne note

Narcis Šafran Grejpfrut Trava mošus vetiver Jagorčevina

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Bosque by Humiecki & Graef.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Bosque Komentari na Parfeme

Leukothea
Leukothea

Izbrisala sam stari komentar jer let's face it, nije rekao ništa o samom mirisu.
Isprobavam stare sempliće i s desne ruke mi plamti dulcis in fundo, guta sve pred sobom, a ovaj jadničak bori se kroz sparinu. Iako narcise ne volim - sve to mene uvijek podsjeća na trulo lišće - ovdje je ta nota trulog lišća minimalna i ne smeta mi. Ostatak je jedna velika limunska krema, super light, dugotrajna i borbena na ovoj sparini. Nisam fan omekšivač mirisa ali ovaj me dobio.
Niche omekšivač za opuštanje.

Jul
06
2014

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Humiecki & Graef Bosque parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Humiecki & Graef Bosque, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Bosque od Humiecki & Graef kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Bosque od Humiecki & Graef predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Trish McEvoy Trish Fresh Cannabis Rose Kate Walsh Boyfriend Giorgio Armani Armani Prive Cologne Spray Pierre de Lune Roberto Cavalli Roberto Cavalli Juliette Has A Gun Not A Perfume Jette Joop Jette Tova Beverly Hills Tova Signature Boucheron B Elternhaus Unifaith (MoslBuddJewChristHinDao) Gosh Bitch Pink Room Parfum Pour Toi

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: