Dizajneri » F-H » orijentalni drveni « Grupe

Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce

Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 2

glavni akordi
drvene note
aromatic
koža
zemljane note
zelene note
Slike
Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce Slike Gucci Guilty Absolute Gucci za muškarce Slike

Gucci Guilty Absolute od Gucci je orijentalni drveni miris za muškarce. Ovo je novi parfem. Gucci Guilty Absolute je predstavljen 2017. Parfem je kreirao Alberto Morillas. Gornja nota je koža; srednje note su pačuli i Čempres; bazne note su drvene note i vetiver.

Perfume rating: 1.00 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Koža

Srednje Note
pačuli Čempres

Baza Note
Drvene note vetiver

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Gucci Guilty Absolute by Gucci.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Gucci Guilty Absolute Komentari na Parfeme

low rider
low rider

Gucci je definitivno napravio veliki iskorak sa ovim parfemom. Naglo skretanje od dosadnih Guilty parfema...pravo u provaliju. Šta je ovo?!?! Ako je Morillas hteo da eksperimentiše, Gucci mu je to definitivno i omogućio. Toliko sam očekivao od Absoluta. Čak ga i stavio na želim listu.
Danas je stigao u Jasmin. Taj široki osmeh u trenutku kad sam ga ugledao zamenio je već u sledećem mučan izraz lica. Kao da je neko stavio suvu gorku zemlju, parče gume i staru kožu u lonac, uključio ringlu na najače i čekao da sastojci pređu u tečno agregatno stanje i pomešaju svoje arome.
Jako neprijatan miris!
Nije kompleksan. Miris zemlje, gume i kože nepromenjeno isijava sa ruke već treći sat. Mislim da bi ovo čudo moglo da traje dugo ali ipak ruka ide pod vodu.
Nekada je zaista tanka linija između remek dela i potpunog promašaja. Hteli su nešto unikatno, to su i napravili ali da neka osoba pored mene ovako miriše ne bi se ja pomerio već bi tražio od nje da se pomeri od mene.

Feb
14
2017

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Gucci Gucci Guilty Absolute parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Gucci Gucci Guilty Absolute, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Gucci Guilty Absolute od Gucci kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Gucci Guilty Absolute od Gucci predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni drveni
Bvlgari Black Valentino V pour Homme Shiseido Feminite du Bois CoSTUME NATIONAL Scent Comptoir Sud Pacifique Sultan Safran Lomani Ignition Lorenzo Villoresi Incensi Ajmal Dahn Oudh Al Shams Special Edition Ramon Molvizar Luna Moon Barbara Bui Le Parfum Donna Karan Cashmere Mist Liquid Nude CnR Create Aquarius for Men

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: