Dizajneri » C » cvjetni drveni mošusni « Grupe

Iris Crabtree & Evelyn za žene

Iris Crabtree & Evelyn za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1 Želim: 2

glavni akordi
drvene note
puderaste note
cveće
aromatic
zelene note
zemljane note
Slike
Iris Crabtree & Evelyn za žene Slike

Crabtree & Evelyn Iris je delikatni i elegantni miris inspirisan cvijetom irisa očekuje se u septembru 2010. godine. Iris je predivan nježan miris namijenjen modernim ženama.

Kompozicija utjelovljuje najfinije arome korijena irisa, smještene u srce parfema. Živahne i svježe gornje note pršte italijanskim bergamotom i pupoljkom ribizle, dok baza obuhvata drvene arome pačulija, sandalovine, vetivera i kedra, stopljene sa kremastim mošusom.

Iris parfem će biti predstavljen u luksuznoj staklenoj bočici, ukrašenoj cvijetom irisa, koji simbolizira ključni sastojak. Cvjetni dizajn kreirala je Bella Towse, studentica Sveučilištu za umjetnost i dizajn iz Londona, koja je za inspiraciju uzela cvjetnu baštu roditeljske kuće u Sussexu.

Dostupan je kao EDP od 50 ml i EDT od 100 ml, popraćen kolekcijom luksuznih produkata za tijelo i dom.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 2 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Bergamot List i pupoljak ribizle

Srednje Note
Iris Korijen irisa

Baza Note
vetiver mošus Sandalovo drvo pačuli Kedar iz Virdžinije

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 1
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 1
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Iris by Crabtree & Evelyn.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Iris Komentari na Parfeme

lanags
lanags

Crabtree and Evelyn - sve sto prave je solidnog kvaliteta - kompanija koja nije mnogo glasna ali cijenjena - u Australiji zagarntovano.
Ja licno zamalo bih stavila ovaj parfem u kategoriju 'volim' ali mi je to nekako premocna rijec za parfem pa je cuvam samo za izuzetne parfeme sto nosim u izuzetnim prilikama i jakim osjecanjima.
Ovaj parfem je za svaki dan, prizemno damski i aromatican. Ujutro pred polazak na posao mi osvjezava dan i kao da me uvodi lagano i elegantno u radne situacije - kao blazi oblik od Aromatix Elixir.
Na odjeci se osjeti duze nego na kozi, 4-5 sati na kozi maksimalno.
Ne mogu reci da mu treba poseban dio dana ili godine da bi bio pozeljniji ili prikladniji - nekako je van tih mjerila za mene. Ipak, nije za plazu i ljeto kad ti je 18 godina...

Mar
13
2012
MIRA K
MIRA K

Sandalovodrvo, baza..? To bi moglo biti dobro? Ima li ga tko?

Sep
21
2010

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Crabtree & Evelyn Iris parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Crabtree & Evelyn Iris, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Iris od Crabtree & Evelyn kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Iris od Crabtree & Evelyn predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe cvjetni drveni mošusni
Divine Divine Bvlgari Omnia Amethyste Montale Aoud Queen Rose Prada Infusion d'Iris Tom Ford Purple Patchouli Avon Bond Girl 007 True Religion True Religion Lorenzo Villoresi Musk Miya Shinma Kaze Sonoma Scent Studio Lieu de Reves FUBU Plush Le Labo Belle Du Soir

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: