Dizajneri » C » drveni aromatični « Grupe

Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce

Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Želim: 6

glavni akordi
citrus
drvene note
fresh spicy
meke začinske note
zelene note
aromatic
Slike
Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce Slike Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce Slike Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce Slike Dior Homme Sport 2017 Christian Dior za muškarce Slike

Prva verzija Dior Homme Sport parfema izašla je 2008. godine kao svježija i eksplozivnija varijanta originala Dior Homme. Reformulacija Dior Homme Sport iz 2012., načinjena kao elegantnija i pudrastija, zamijenjena je novom u 2017. godini. Diro Homme Sport „ponovno otkriva sebe“ kao miris „urbane, sofisticirane i seksipilne nonšalancije“, vođen idejom ubrzanog i dinamičnog životnog stila.

Diorov parfimer Francois Demachy kreirao je sve dosadašnje varijante ovog mirisa. Nova verzija kreirana je sa „ekstremno“ voćnim, „eksplozivnim“ notama, začinima, biljem i drvećem. Citrusni akordi limuna, crvene narandže i grejpa otvaraju kompoziciju. Začinsko srce uključuje note ružičastog bibera i muškatnog oraha , položeno na drvenu bazu sandalovine i vetivera.

Bočica parfema je također renovirana sa nježnijom bojom tekućine i „rafiniranijim“ pakovanjem. Lice reklamne kampanje je glumac Robert Pattinson, a moto glasi „Life is a Playground.“ .

Miris je dostupan kao 50, 75 i 125 ml Eau de Toilette.

Mirisna piramida

Gornje Note
Grejpfrut Crvena narandža Limun

Srednje Note
Ružičasti biber Muškatni orah

Baza Note
vetiver Sandalovo drvo

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Advertisement

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Dior Homme Sport 2017 by Christian Dior.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Advertisement

Dior Homme Sport 2017 Komentari na Parfeme

vekanoid
vekanoid

Tesko da ovo moze pobediti verziju iz 2008. Nema djumbira, nema bergamota, nema tu one svezine prvenca... To ne znaci da ovo nece biti dobar miris, ali verzija iz 2008 ce verovatno i dalje ostati na tronu svih DH Sport revizija.

Jan
06
2017

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Christian Dior Dior Homme Sport 2017 parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Christian Dior Dior Homme Sport 2017, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Dior Homme Sport 2017 od Christian Dior kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Dior Homme Sport 2017 od Christian Dior predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe drveni aromatični
Giorgio Armani Armani Prive Vetiver Babylone Carthusia Carthusia Uomo L`Erbolario Corteccia (Bark) Jasper Conran Mister Perfumer`s Workshop Samba Red Man Salvador Dali Black Sun Sport Gai Mattiolo That`s Amore! Gai Mattiolo Exotic Paradise LUI Hawaiian Water O Boticario Arbo Julian Rouas Versailles Neil Morris Hippie Zippo Fragrances Zippo Original Iceberg Eau de Iceberg Pour Homme

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: