Dizajneri » C » orijentalni cvjetni « Grupe

Nuit de Noel Caron za žene

Nuit de Noel Caron za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 3
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 5 Imala/o: 4 Želim: 3

glavni akordi
drvene note
žuto cveće
ruža
balsamic
amber
zemljane note

Nuit de Noel je ženski miris predstavljen 1922. godine, kao cvetno orijentalo delo parfimera Ernest Daltroff. U visokim notama su ylang-ylang, ruža i jasmin, srce nudi saxon mahovinu i sandalovinu, dok donje note uvode amber i mošus. Dizajneri bočice su Felicie Bergaud i Francoise Bergaud.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 3 votes.

Mirisna piramida

Gornje Note
Ylang-Ylang ruža jasmin

Srednje Note
Sandalovo drvo hrastova mahovina

Baza Note
mošus Amber

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Nuit de Noel by Caron.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Chanel No 5 Eau de Toilette
3 ne da

Advertisement

Nuit de Noel Komentari na Parfeme

Parisienne
Parisienne

Vrlo neobican miris, tako sam nesto i ocekivala...
Zapoceo je nekako vrlo posebno, poput mirisa svijeca, ali ne ovih novih aromaticnih, nego bas onih starinskih vostanica... i onda se pretocio u predivni topli medasti miris, bas to - miris toplog meda, i mahovina je dala neki upecatljivi stih... ima "ono nesto"...
Ne bih ga svrstala pod vrlo zenstvene mirise, ali karizmaticne, svakako da....

Feb
29
2012
gost_Modesty
gost_Modesty

Caron,Caron,Caron eh taj Caron!Nuit de noel je sazvezdje emocija takvo da ni jedan parfem danasnjice ga nece dostojan biti,ne nikako,cak mu nije ni do topa(gornjih nota).Ovo je dama,topla,puderasta i nezna uvek vam pokrije oci nebiste li pogodili ko je,sandalovina,vanila,mozda neobica mahovina.Parfem koji ne nosi vas vec vi njega,dobar kompanjon,saveznik da sto bolje ispratite dan a on vas.Nije nametljiv,nema tog starog stiha u sebi,ne cichi niti uvija,ne prica price vec postoji zbog vas.Nikada ne uobrazavam stvari a ovaj mi parfem to nece ni dozvoliti jer je toliko kompleksan a jasan i nije miks svega i svacega vec sastojci sami za sebe pod okriljem suvih nota.Nema ovde asocijacija na davno ispricane bajke,osobe koje teze mraku,ovo ste vi u svim svojim izdanjima.Stvarno moj naklon neusiljenosti,smernosti,blagosti i oslobadjajucem osecaju da ste ono sto jeste.

Oct
27
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Sponsored offers:

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Caron Nuit de Noel parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Caron Nuit de Noel, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Nuit de Noel od Caron kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Nuit de Noel od Caron predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Advertisement

Više iz iste grupe orijentalni cvjetni
Gloria Vanderbilt Vanderbilt Jean Paul Gaultier Classique Autumn Winter Boucheron Trouble eau Legere Dana Incognito Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme Sparkle 2008 Nicole Miller Nicole Miller Borsalino Borsalino Pour Elle Fleurie Giorgio Armani Idole d`Armani Eau de Toilette Rasasi Al Lulu Al Aswad Rasasi Al Taif Damien Bash Parfum Lucifer No.1 Nejma Nejma 3

Advertisement

Popularni dizajneri i parfemi: