Dizajneri » B » cvjetni « Grupe

Michelle Balenciaga za žene

Michelle Balenciaga za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 0
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 3 Želim: 3

Michelle je vječna klasika doma Balenciaga, napravljen je 1979. godine. Miris je intenzivno cvjetni, egzotični sa tuberozom u visokoj noti. Miris je prigodan za romantično veče. Nos Francoise Caron, bočicu kreirao Pierre Dinand.

Mirisna piramida

Gornje Note
Aldehidi Gardenija Kokos Zelene note Breskva

Srednje Note
Karanfil Tuberoza Iris Orhideja jasmin Ylang-Ylang Ruža

Baza Note
Sandalovo drvo mošus Benzoin Mahovina Vanilija vetiver

Glavne note

Ako poznajete ovaj parfem koristite alate na piramidi da glasate za najznacajnije note.

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 1
 
jako postojan 0
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 1
 
ogroman 0
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Michelle by Balenciaga.

Ovaj parfem me podsjeća na  
Tuberosa
1 ne da

Michelle Komentari na Parfeme

jela011
jela011

Tuberoza + karanfil + malo kokosa + jedna retro nota insekticida (nekome to mirise na lak za kosu ili naftalin). Tezak cvetni miris, sto se i ocekuje od tuberoze, karanfil mu daje zacinjenost, kokos se cuje iz daljine i daje mu malo tropski prizvuk, a retro nota pokazuje da ipak nije miris iz ovog vremena. Ipak ta retro nota nije prejaka niti odbijajuca kakva moze biti u nekim drugim starijim mirisima, tako da je potpuno nosiv ali samo za one koji mogu podneti tuberozu i tesko cvece.

Sep
01
2011

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Balenciaga Michelle parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Balenciaga Michelle, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Michelle od Balenciaga kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Michelle od Balenciaga predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Coupon Code Fragrantica
Više iz iste grupe cvjetni
Bond No 9 Saks Fifth Avenue for Her Marks and Spencer Infusion Coty Sand & Sable Jardin de France Violette Donna Karan Be Delicious Fresh Blossom Michael Kors Very Hollywood Julian Rouas Swing Glamour Givenchy Harvest 2009 Organza Jasmin Sambac American Beauty Beloved Red Rose Mazzolari Zagara By Kilian Love and Tears Le Labo Bouquet Blanc

Popularni dizajneri i parfemi: