Dizajneri » A » orijentalni cvjetni « Grupe

Havana Pour Elle Aramis za žene

Havana Pour Elle Aramis za žene
Imam
Imala/o
Želim
Volim
Svidja mi se
Ne svidja mi se
Zima
Proleće
Leto
Jesen
Dan
Noć
Svi glasovi članova: 2
ženski 25- 25+
muški 25- 25+

Imam: 1 Imala/o: 7 Želim: 6

Havana je sočni južni miris, pun vlažne topline. U visokim notama je dinja, jabuka, mandarina i breskva; u srcu je ruža, frezija, heliotrop i ylang-ylang; u bazi je vanilija, med, bob Tonka i kedar. Miris je lansiran 1996.

Mirisna piramida

Gornje Note
Dinja Mandarina Breskva Jabuka

Srednje Note
Bijela frezija Heliotrop Ylang-Ylang Ruža

Baza Note
Med Mahune Tonke Vanilija Kedar

Glavne note

Loading...

Postojanost

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nepostojan 0
 
slabo postojan 0
 
umjeren 0
 
dugotrajan 0
 
jako postojan 1
 

Aura

povucite slajder da bi glasali

Korisnicki glasovi
nježan 0
 
umjeren 0
 
radijalan 0
 
ogroman 1
 

Više o parfemu na Engleskom jeziku / More in English language about Havana Pour Elle by Aramis.

Ovaj parfem me podsjeća na  

Havana Pour Elle Komentari na Parfeme

Parisienne
Parisienne

Blago osjetim cvijetne note, a ono sto mi dominira u ovom mirisu su zacini, ljuto gorkasti, puni, snazni, premda vidim da ih nema u sastavu, ali tako sam dozivjela sve nesto "zacinsko". Tek se kasnije osjete naznake medenih i vanilinih blago slatkih nota.
Veoma lijep miris, meni dosta neobican.
Na meni nije super postojan (4-5 sati), oprosteno jer poseban, zanimljiv, pomalo izazovan. Vrlo je dojmljiv miris.

Jul
01
2013
kanya
kanya

ja imam ovaj parfem,više od pola bočice. dobila sam ga i godinama mi stoji među parfemima i nisam ga koristila jer mi se baš nije sviđao, ali u zadnje vrijeme mi je stvarno odličan, stavim ga nekada ali rijetko.... vidim da sam prava sretnica što ga imam :)

Aug
16
2012
sugarcane
sugarcane

Nabasala sam na protrljaj-stranu u Gioia magazinu '96. Bilo je to - BAM, kakav miris! Posto smo ubrzo isli na matursku ekskurziju, odmah sam odvojila novac. Ispostavice se da mi je od cele Grcke najveci utisak ostavila Havana iz djutija. Kad sam potrosila tih 30ml vise nigde nisam mogla da je kupim. Miris je jak, ima duvana u sebi, mnogima je bio nenosiv i nesnosiv, preostar. Objektivno, najlepse mirise kad prenoci, izjutra. Medjutim, ja sam ga obozavala u svim fazama, pravio je dimnu zavesu. Sahranili su tako dobar parfem.

Mar
20
2012
gost_slavicabd
gost_slavicabd

extraaaaaaaa
najbolji parfem ikada
so sexy ...

Apr
14
2009
gost_ana
gost_ana

jako mi je zao sto ga nema. najbolji parfem do sada.

Apr
12
2009
gost_YSL
gost_YSL


jako upecatljiv! zanimljiv, zivahan parfem! Rijekto se nadje u prodaji! Mislim da ga kod nas uopšte i nema!

Jul
23
2008
delpas
delpas

Fenomenalan jednom recju,budi sva cula i stvara osecaj blazenstva(jos samo kada bih ga pronasla negde nema ga odavno u prodaji -zalosno)

Mar
11
2008

Dodajte svoj komentar

Postani član ove online zajednice da bi mogao/la dodati svoje komentare. Registrujete se ovdje.

Havana Pour Elle by Aramis 4.50 out of 5 based on 2 ratings and 7 user reviews

Ova stranica sadrži informaciju, komentare, note parfema, slike, nove i stare reklamne postere, kao i video materijale o Aramis Havana Pour Elle parfemu ali pored truda i pažnje moguđe su greške. Ukoliko želite dopuniti opis Aramis Havana Pour Elle, dodajte vaš lični komentar o parfemu. PunMiris nudi unikatnu klasifikaciju parfema na osnovi vaših ocjena, učestvujte i definišite Havana Pour Elle od Aramis kliknite na opcije ispod slike Također možete naći linkove na online prodavnice i druge sajtove, koje PunMiris ne kontroliše. PunMiris ne daje nikakve garancije i ne preuzima nikakvu odgovornost za rezultate koji mogu nastati usled korištenja sajtova koji su linkovani, kao i za sve moguće posljedice tog korištenja uključujući eventualni gubitak novca. Komentari prikazani na stranici parfema Havana Pour Elle od Aramis predstavljaju stanovište samo potpisanih autora, i ne moraju se poklapati sa mišljenjem PunMiris.com.

Coupon Code Fragrantica
Više iz iste grupe orijentalni cvjetni
Serge Lutens Fleurs de Citronnier Trussardi Trussardi Inside for women Van Cleef & Arpels Van Cleef Adidas Adidas 3 Extreme Pour Elle Thierry Mugler Mirror Mirror Collection -  Miroir des Envies Prince Matchabelli Ginger Lotus Donna Karan Cashmere Mist Pure Cashmere Oilily Oilily Ovation Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette April Aromatics Nectar of Love DSH Perfumes Madonna Lily Jeanne Arthes Love Generation Rock

Popularni dizajneri i parfemi: